Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Live.Love.LondonΛονδίνο: μία πόλη, χίλιες εικόνες!


Live.
Love.
London.

Μία πόλη μαγική.
Ταξιδεύοντας για δεύτερη φορά σε αυτό το μέρος, είχα την ευκαιρία να ξανανιώσω τους τελείως διαφορετικούς και ξεχωριστούς ρυθμούς της, να επισκεφτώ περιοχές που δεν πρόλαβα την πρώτη φορά και να χαθώ -μεταφορικά και κυριολεκτικά- στους δρόμους αυτής της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας.Μία από τις πιο όμορφες και χρωματιστές "γειτονιές" του Λονδίνου!
Υπαίθριες αγορές, μαγαζιά, καφέ και όλα αυτά σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Λονδίνου!

Till next time!
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Do more of what makes you happy

Αφού πέρασαν πάνω από 6 μήνες -δυστυχώς- από την τελευταία δημοσίευση, κατάφερα επιτέλους να ξεκλέψω λίγο χρόνο από τις ενδιάμεσες εξετάσεις μου και να ασχοληθώ με το blog.            

Η συγκεκριμένη δημοσίευση, λοιπόν, είναι αφιερωμένη σε αγαπημένες -στυλιστικά και όχι μόνο- μέρες και στιγμές από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2017. 


(πάντα παρέα με το yiasushop για τα πιο τέλεια ρούχα, fb: @yiasushop & 
instagram: @yiasushop)
Σεπτέμβριος 2017, Θεσσαλονίκη


Σεπτέμβριος 2017, Θεσσαλονίκη
Οκτώβριος 2017, Λευκωσία
To be continued... Ps: "Forgive quickly. Kiss slowly. Love truly. Laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile." (Audrey Hepburn)

Kisses 

Shirt+Denim love

Just a small post after a long time with no post! Wearing my favorite Mexx jeans, Kaffee shirt, Wranger belt and Mexx bag! For more, visit www.yiasu.gr, like us on Facebook "yiasushop" and follow us on Instagram "yiasushop" !